Årets brydebrag Thor Masters er klar til den 20. udgave.

Godt 80 brydere fra 13 nationer er klar til Brydeklubben Thors 20. udgave af den store internationale brydeturnering “Thor Masters” i Nykøbing F. hallerne.

Der er igen brydning i absolut verdensklasse, når Brydeklubben Thor i den kommende weekend fredag den 30. september og lørdag den 1. oktober 2022 i Nykøbing Falster hallerne, er værter for den 20. udgave af en af de helt store internationale brydeturneringer i Europa med brydelandshold fra hele 13 nationer, med flere stærke brydenationer, som foruden alle de nordiske lande også tæller Tyskland, Litauen, Estland, Polen, Grækenland, Holland, Belgien, Schweiz, og USA.

Normalt afholdes Thor Masters op til de forestående verdensmesterskaber, men i år det omvendt, da VM netop har været afholdt. Det er derfor et ganske flot deltagerfelt der kan mønstres ved den 20. udgave af Thor Masters set i lyset af, at der lige har været VM.

I alt er 8 danske brydere til start, hvoraf de 3 brydere stiller op for Danmarks Brydeforbund, og ligeledes stiller fem brydere op for det “Nationale Kraft Center”, som til daglig har til huse i Nykøbing Falster.

Hele det danske brydelandshold der var til start ved VM i Beograd for godt 14 dage siden stiller også op til Thor Masters, og den nybagte VM-sølvvinder, og forsvarende europamester Turpal Bisultanov er også klar i 87 kg, og der er selvfølgelig store forventninger til dansk brydnings store stjerne ved Thor Masters.

De to andre danskere der var til start ved VM Oliver Krüger i 77 kg, og Mathias Bak i 97 kg, er også med ved årets udgave af Thor Masters.

Derudover stiller det Nationale Kraft Center der til dagligt træner i Nykøbing Falster til start med 5 brydere heriblandt de to Thorbrydere Nikolai Mohammadi i 60 kg, og Marcel Hein i 82 kg. Derudover er det William Reenberg, Brian Kurt Santiago i 63 kg, og Frederik Mathisen i 67 kg der skal til start.

For arrangørerne i BK Thor glæder man sig endnu en gang over den særdeles store opbakning fra erhvervslivet og Guldborgsund kommune, ligesom man også glæder sig over, at rigtige mange frivillige er på lægterne for at hjælpe til ved det store stævne i Nykøbing Falster hallerne.

Der er indledende runder i Nykøbing Falster hallerne Fredag den 30. september kl. 1500 og frem til kl. 18. Lørdag den 1. oktober 2022, er der indledende runder fra kl. 10:30 til 16:00 og kl. 16:30 er der stort finaleshow i røg og damp, underholdning og ikke mindst brydning i verdensklasse.  

Efter Thor Masters fortsætter flere af deltagerne på en ugelang træningslejr i Barbarian Wrestling Arena, som normalt også er Brydeklubben Thors og det Nationale Kraft Center træningscenter.

På gensyn til brydning i verdensklasse i Nykøbing Falster.