Faciliteter

I marts i 2019 slog vi dørene op til et af Europas bedste brydecenter. Med 6 full size madrasser, klublokale, styrketræningsrum samt restitutionsrum, er vores nye hal enestående i Europa. Videreudviklingen af vores fantastiske og enestående talentmasse vil kan nu nå nye højder.

Vi kommer til at tiltrække brydere fra hele verden, der ønsker at komme til Nykøbing for at dygtiggøre sig. Forespørgslerne på trænings-lejre og sparring har siden nyheden slap ud været helt overvældende.
Foruden profileringen af landsdelen vil den nye hal, qua sine kommende mange besøg og overnatninger, være med til at skabe vækst i lokalsamfundet, ligesom den manifesterer landsdelens plads helt fremme i toppen på bryde verdensplan.

Vi glæder os også til at kunne opfylde en gammel drøm om at kunne modtage op til 3.000 børn og unge hvert år i Brydeklubben Thor, hvor de gennem forløb stifter kendskab til vores sport, men mest af alt inspirere dem og deres lærer / pædagoger til at forstå vigtigheden i motorikken, som ligger til grund for alle vores daglige gøremål.