Danmarks Brydeforbunds Nationale Kraftcenter (NKC)

Drømmer du om at blive en bryder i verdensklasse?

Drømmer du om at blive en bryder i verdensklasse? Ønsker du at se hvor langt talentet rækker, og tage medaljer ved EM, VM og OL? Har træningen i din klub og Udviklingstruppen givet dig blod på tanden – og nu ønsker du den bedste sparring hver gang du er til træning?

Det nationale kraftcenter (NKC) havde sin officielle åbning 1. september 2016, og huser både landsholdsbrydere fra senior- og ungdomslandsholdet, og ikke mindst EM & VM medaljetageren Rajbek Bisultanov. 

Træningsmiljø i verdensklasse

NKC tilbyder optimale træningsvilkår og faciliteter, samt helhed og rød tråd i talentudviklingen og elitearbejdet med hver enkelt bryder.

Du vil møde et dynamisk og præstationsorienteret træningsmiljø, hvor din præstation og indsats er i fokus. NKC vil ruste dig med de nødvendige brydemæssige færdigheder, så du kan begå dig på et højt internationalt niveau. På NKC skal du også deltage i undervisning, hvor du opnår viden om kost, søvn og restitution i forbindelse med træning og konkurrence. 

NKC har fokus på det hele menneske. NKC hjælper dig med at finde en studiebolig, lejelejlighed eller privat indkvartering, så du kan koncentrere dig om din uddannelse og din brydetræning. Uddannelse eller arbejde bliver en del af din hverdag ved siden af brydetræningen. Din trivsel vil være i fokus, så du får det bedste udgangspunkt for at præstere på brydemadrassen.  

Bliv optaget på det nationale kraftcenter

Tag på Danmarks Brydeforbunds nationale kraftcenter og bliv klar til en international brydekarriere. Vi arbejder målrettet med dine færdigheder hver dag, så du får de optimale betingelser for at blive en del af eliten!


En stor del af undervisningen bliver varetaget af landstrænerne. Du får en træning på højt niveau, der er tilpasset dig personligt således du bliver hjulpet fra talent til elite. I det nationale kraftcenter får du et helt unikt træningsmiljø hvor de bedste trænere og udøvere er samlet, og hvor træningsvilkår og træningsfaciliteter er i top.

Som bryder på det nationale kraftcenter får du:

  • Hjælp til at finde bolig
  • Hjælp til at finde læreplads og job
  • Sparring med uddannelsesinstitution ift. lektiecafe og fravær ved træningslejre/stævner
  • Mulighed for lån af bil til uddannelse/job
  • Adgang til attraktiv madordning
  • Fri træning (inkl. styrketræning) i NKC
  • Adgang til fysioterapi/akupunktur/massør
  • Halvårlig VO2max test
  • Din egen mentor (kontaktperson til hjemmet mv.)
  • Undervisningsforløb med bl.a. sportspsykologi, kost/ernæring, økonomisk rådgivning, skadesforebyggende træning mv. 

Ansøgning og tilmelding
Du kan ansøge om at blive optaget på det nationale kraftcenter ved at skrive til NKC@brydning.dk. Vi optager brydere, så længe der er ledige pladser – i den rækkefølge, de tilmelder sig.

Hvornår er sidste frist for tilmelding?
Der er løbende tilmelding, så længe der er ledige pladser. Man bliver optaget i den rækkefølge, man tilmelder sig. 

Er der nogen krav, for at starte på NKC?
Du skal være fyldt 15 år, og enten træne på eliteniveau eller træne målrettet mod at komme op på eliteniveau. Det er også et krav, at brydere under 18 år skal være studieaktive når de går på NKC. 

Lokation

Gartnervej 1
DK-4800 Nykøbing Falster

Åbningstider

10:00 – 19.00 
Mandag – Fredag

Kontakt os

Telefon: 20 46 67 40
Email: nkc@brydning.dk


Facebook