Thorbryder klar til VM i brydning i Kroatien

BK Thors Jonas Møller skal forsvare de danske farver ved ungdoms-VM i den kroatiske hovedstad Zagreb.

Brydeklubben Thors danske og nordiske mester 16 årige Jonas Møller skal lørdag til start ved verdensmesterskaberne i brydning for ungdomsbrydere (15-17 årige) der foregår i Kroatiens hovedstad Zagreb.

Thorbryderen har haft en forrygende sæson, som udover et dansk mesterskab kulminerede med et flot nordisk ungdomsmesterskab for lidt over en måned siden. Det gav udtagelsen til VM, og der er tale om international debut for thorbryderen der til dagligt træner i det nationale kraftcenter i Nykøbing Falster, og har gjort det siden starten for godt 2 år siden. For thorbryderen handler det om at få internationale erfaring, og han er kun 2. års ungdomsbryder, så mulighederne er der også næste år i ungdomsrækken for den talentfulde thorbryder der forventes i gang med første kamp lørdag formiddag i 71 kg klassen hvor Thorbryderen stiller op.

Jonas Møller er ikke alene om at forsvare de danske farver, da landsholdskollegaen Turpal Bisultanov fra Herning også skal til start i 80 kg klassen.

Dette sker fredag. Den danske trup har Håkan Nyblom med som landstræner, mens BK Thors cheftræner Thor Hyllegaard Pedersen er med som holdleder. BK Thor er også repræsenteret hos dommerne, da Thomas Nielsen er udtaget som dommer til VM-turneringen.