Kun en kamp til Nikolai Mohammadi ved EM i brydning i Rom

Det blev kun til en kamp for Brydeklubben Thors Nikolai Mohammadi, da han mandag var til start ved EM for juniorer (18-20 årige) i den Italienske hovedstad Rom.
Thorbryderen jagtede en placering i top 5, og optimismen var som en følge af en 5. plads sidste år ved junior-EM, samt en bronze ved ungdoms-EM for 2 år siden til at forstå.
Det blev uhyggeligt svær lodtrækning som den 18 årige thorbryder fik, da han i første runde trak den forsvarende verdensmester fra sidste år, ukrainske Kuzko. Thorbryderen der var til start i 55 kg klassen var rigtig godt med i kampen, men røg med på to “mare”, og tabte 6-1. Thorbryderen måtte dermed håbe på at den ukrainske bryder ville nå frem til finalen, for at kunne genindtræde i turneringen.

Dette skete desværre ikke da Nikolai Mohammadis ukrainske banemand tabte i kvartfinalen til Italienske “Freni” der også er tidligere verdensmester. Dermed sluttede thorbryderens EM alt for tidligt.

Nikolai Mohammadi har dog endnu et år som juniorbryder, og her satses der selvfølgelig på et rigtig godt resultat til næste år.