Kun en kamp til BK Thors Jonas Møller ved VM i brydning i Kroatien

Det blev kun til en kamp for Brydeklubben Thors danske og nordiske mester 16 årige Jonas Møller der lørdag var start ved verdensmesterskaberne i brydning for ungdomsbrydere (15-17 årige) i Kroatiens hovedstad Zagreb.

Thorbryderen der var til start i 71 kg klassen mødte i første runde den bulgarske bryder Gornyashki, og tabte på teknisk fald med 9-0. Det krævede nu at den bulgarske bryder skulle nå helt frem til finalen for at Jonas Møller igen var med i turneringen, men det skete ikke, hvorfor det kun blev en kamp for Jonas Møller der ved VM stævnet debuterede ved et internationalt mesterskab.

For dansk brydning blev VM turneringen i Zagreb en stor succes, da herningbryderen Turpal Bisultanov hentede en VM bronze i 80 kg klassen. Det er dansk brydnings første VM medalje nogensinde ved et verdensmesterskab i ungdomsrækkerne. VM bronzen kommer blot en måned efter at Turpal Bisultanovs storebror Rajbek Bisultanov hentede EM guld for U23 brydere.