Indbrud i Brydeklubben Thor

BK Thor har været udsat for indbrud. Vi har desværre fået stjålet vore 2 sprit nye UWW brydemadrasser fra lagerhallen på Industrivej 8, 4800 Nykøbing Falster. Det er et kæmpe tab for klubben, ikke bare økonomisk men også sportsligt. Kun få uger før årets Thor Masters løber af stablen og indvielsen af vores nye brydehal står for døren, mister vi 2 Olympic size top of the line madrasser til en værdi af ca. kr. 200.000,- . Det gør virkeligt økonomisk ondt, da al vores økonomi pt er fastlåst i vores nye brydehal. Sportsligt betyder det at der til Thor Masters højest sandsynligt ikke kan brydes på madrasser af olympisk kvalitet og UWW top standard. I det daglige betyder det at vi nu desperat mangler madrasser til vores nye brydehal, som skal danne rammer om en af verdens største træningssamlinger i forbindelse med Thor Masters.

Det har ikke været nemt at fjerne madrasserne grundet vægt og massefylde. Det har krævet flere folk og en stor lastbil, da alt indpakning foruden madrasser og sejl også er fjernet.
Vi kan oplyse at madrasserne blev leveret i en 40 fods container

Vi beder offentligheden om at holde øre og øjne åbne, da vi har svært ved at se hvordan tyvene vil kunne afsætte madrasserne.

Med venlig hilsen

Brydeklubben Thors bestyrelse