Brydeklubben Thor igen bedst ved de danske seniormesterskaber i brydning

Brydeklubben Thor er stadig bedst på det danske bryde landkort, da nykøbingbryderne ved de danske mesterskaber i brydning for seniorer i Århus hentede hele 13 medaljer fordelt på 3 guld, 6 sølv, og 4 broncemedaljer. Derudover blev det også til en guld, en sølv, og en broncemedalje ved uofficielle danske mesterskaber i fristilsbrydning. 
Brydeklubben Thor stillede med et rekordstort mandskab på hele 24 deltagere ved DM-stævnet i det gamle stadionhal i det århusianske, og thorbryderne holdt sig godt til på medaljeskamlen med de 13 medaljer. 
Silas Humle vandt 55 kg klassen, og var her i hård kamp med de to klubkammerater Oscar Schwartz, og Viktor Larsø, som besejrede hinanden indbyrdes med hver en sejr, og her stod Silas Humle så bedst og hentede DM titlen, for Oscar Schwartz der vandt sølv, og der var bronce til Viktor Larsø. 
Lukas Høier-Jensen vandt suverænt 87 kg klassen med fire meget sikre sejre, og sammen med Silas Humle, er de to brydere nr 21 og 22 i rækken i BK Thors klubhistorie der vinder det fornemmeste man kan vinde i dansk brydning nemlig et dansk seniormesterskab. 
Frederik Ekstrøm sørgede for endnu en guldmedalje da han vandt 77 kg klassen,  efter en meget suveræn indsats vandt 77 kg klassen. I finalen måtte han dog kæmpe mod tyskfødte Christian Bantle fra Thrott Åbyhøj, hvor det blev til en 3-1 sejr. Det var dermed Frederik Ekstrøms 13 DM titel for senior for BK Thor, og det er samtidig en vaskeægte klubrekord, da den nybagte danske mester havde den tidligere rekord sammen med Mark O. Madsen. 
Dermed er BK Thor nu oppe på 349 DM titler i klubbens 111 årige klub historie.
Udover DM titlerne, og medaljerne i 55 kg, blev det til sølv til Magnus Rasmussen i 60 kg,  Anders Ekstrøm i 63 kg, Rasmus Ulriksen i 72 kg. Marcel Hein i 97 kg kg, Bertram Lauridsen i 130 kg.
Der var derudover bronce til  Mark Reimers i 60 kg, David Edisultanov i 72 kg, og Nick Eliassen i 130 kg.
De mange medaljer blev vundet i den græsk/romerske brydestil, og ved mesterskabsstævnet i Århus var der også de uofficielle danske mesterskaber i fristil. Her blev det til guld til John Højgaard i 130 kg klassen, hvor der var sølv til Jeppe Jørgensen i samme vægtklasse. Chris Olsen vandt bronce i 92 kg fristil.  
Brydeklubben Thor blev med den store medaljehøst også samlet bedste klub i græsk/romerskab stil og vandt foran Thrott Åbyhøj, og med Roskilde Brydeklub på 3. pladsen. 
BK Thor blev nr. 3 i fristilskonkurrencen, og samlet for de to kategorier blev BK Thor også samlet bedste klub. Så BK Thor der netop er fyldt 111 år, er stadig “Still going strong”
På billedet ses det store BK Thors rekordstore hold, der hentede titlen som bedste klub ved DM i Århus.