En enkelt sejr til BK Thors VM brydere ved VM for ungdom

Brydeklubben Thor havde i weekenden to thorbrydere til start ved VM for ungdom (15-17 årige) i den bulgarske hovedstad Sofia. 
De to thorbrydere var Jonas Møller der for godt 1½ måned siden vandt EM bronce samt klubkammeraten Marcel Hein. 
Der var store forventninger til gode placeringer, men det krævede selvfølgeligt at marginalerne var med, og det var ikke helt tilfældet ved verdensmesterskabet. 


Jonas Møller fik en rigtig svær lodtrækning i 80 kg klassen da han i første runde mødte svenskeren Alexander Johansson, som ligesom Jonas Møller også vandt bronze ved EM for godt 1½ måned siden.

Det blev en tæt kamp, som dog endte med en sejr til svenskeren med cifrene 5-1 på point. Svenskeren tabte senere sin kvartfinale, og dermed blev det kun til en kamp for Thorbryderen, da det krævede at svenskeren skulle gå i finalen for at thorbryderen kunne komme tilbage i turneringen. 

Klubkammeraten Marcel Hein i 92 kg klassen fik lidt mere kamptid, da han i første runde besejrede Simonas Viliulis. Det blev også en tæt kamp som blev vundet med 7-4. Nu ventede Mahlamyan fra Armenien. Her blev det til et nederlag på 7-0 på point. Armeneren tabte også sin kvartfinale, og dermed sluttede VM turneringen også for Marcel Hein. 

Sportschef Thor Hyllegaard Pedersen betegner begge bryderes sæson som en super sæson, og havde efter EM turneringen, selvfølgelig håbet på lidt mere da begge brydere har slået brydere i denne sæson der endte i top 5 ved VM. 

Den sidste danske deltager Maria Willumsen fra Heros Frederiksværk, vandt 1 kamp og tabte 2 kampe ved VM turneringen.