BK Thor nr. 3 ved de danske holdmesterskaber for drengehold

Brydeklubben Thor hentede lørdag broncemedaljer ved de danske holdmesterskaber for drengehold (10-14 årige)der fandt sted i Frederiksværk. Nykøbingbryderne har fornemme traditioner i denne årgang, og har vundet dette mesterskab 21 gange siden 1995, og samtidig de sidste 4 år. Men den flotte sejrsrække sluttede dog for en stund, da Nykøbingbryderne måtte “nøjes” med broncemedaljerne. 

Modsat mange gange tidligere tabte thorbryderne de “tætte kampe”, og mod de senere mestre fra Heros Frederiksværk, blev det til en 5-2 nederlag, og 4-3 til Herning BK. Det blev til sejre over Jyden Ålborg med 4-3, og og alliancen Hermod Horsens/Odin Odense med 5-1. 

Danske mestre blev Heros Frederiksværk, der dermed vandt titlen for første gang i 30 år. Herning BK blev nr. 2, og altså med BK Thor på 3. pladsen. Brydeklubben Thors broncevindere bestod af:

38 Frederik Ulriksen.   
44 kg Victor Larsø.      
52 kg Silas Humle.   
62 kg Mikkel Clausen 
68 kg Mark Reimers.  
Reserver:
52 kg Sebastian Kjørvel-Rasmussen 
62 kg Elias Lauridsen