Stor hæder til BK Thor ved stor prisfest i Guldborgsund kommune

BK Thors drengehold modtog prisen for ”årets idrætspræstation”, mens BK Thors formand Patrick Hyllegaard Pedersen modtog unglederpris.

Der var fornem hæder til Brydeklubben Thor, da Guldborgsund kommune fredag aften holdt stor prisfest indenfor idrætsområdet på Nykøbing F. teater hvor årets mestre og titler blev hædret, ligesom en del priser også blev uddelt. Brydeklubben Thors drengehold hentede den fornemme pris ”Årets Idrætspræstation”, for titlen som danske drengeholdmester, der blev vundet i 2019. Med til historien hører også, at Brydeklubben Thor har en særdeles rekordflot sejrsrække når det gælder dansk holdmesterskaber for drengehold som er for årgangen 10-14 årige, idet BK Thor siden 1995, altså på 25. år har vundet DM-titlen for drengehold hele 21 gange, og på den 21. DM titel blev altså vundet på hjemmebanen i Nykøbing Falster i december 2019.

BK Thors danske holdmestre for drengehold der modtog prisen for årets præstation i Guldborgsund kommune er:
34 kg. Nada Abdulhadi
38 kg. Victor Larsø
44 kg. Fredrik Ulriksen
48 kg. Silas Humle
52 kg. Marc Reimers
62 kg. Magnus Rasmussen
68 kg. David Edisultanov.
Reserver:
44 kg. Sebastian Kjørvel-Rasmussen
48 kg. Elias Lauridsen
52 kg. Ditlev Lauridsen
62 kg. Lucas Friis
Trænere: Lukas Høier Jensen og Luca Holt

Der var mere hæder til BK Thor, da BK Thors 24 årige formand Patrick Hyllegaard Pedersen modtog Guldborgsundpokalen, som er en pris der uddeles af Guldborgsund sports- og idrætsråd til en ung leder under 25 år.

Patrick Hyllegaard Pedersen startede allerede som 17 årige med lederarbejde i BK Thor, og har også taget ungdomslederuddannelsen i Guldborgsund kommune, og blev som 20 årige bestyrelsesmedlem i BK Thor.

Patrick Hyllegaard Pedersen blev sidste år BK Thors yngste formand i klubbens snart 110 årige historie, og det er ikke blot som formand af navn. Patrick har her godt 1½ år efter at han blev valgt som formand, vist sit store organisatoriske talent som styrmand for BK Thor, og er han er et godt eksempel på at det ikke nødvendigvis er alderen der gør at man kan stå i spidsen for en forening.

Patrick er også et godt eksempel på at unge gerne vil præge det frivillige lederarbejde. En fornem pris til BK Thors unge formand, der var særdeles velfortjent.