Nekrolog – Thomas Martin Hyllegaard

Det er med stor sorg, at Brydeklubben Thor har modtaget meddelelsen om Thomas Martin Hyllegaard er afgået ved døden lørdag den 22. august 2020, ved et tragisk færdselsuheld i Nykøbing Falster.

Thomas Martin Hyllegaard er født opvokset i Frederikshavn, og har siden han var ca 10 år dyrket brydning. I alle hans ungdomsår var han bryder i FFI Frederikshavn, og som årene gik blev han også træner og leder i FFI Frederikshavn, og påbegyndte også uddannelsen som brydedommer.

I 2005 flyttede Thomas til København hvor han påbegyndte uddannelsen som politiassistent. Thomas holdt dog stadig fast i sin kærlighed til brydesporten, dels som aktiv bryder, men blev også træner i Hermod København. I 2008 deltog han også ved EM i brydning for politifolk i Moskva.

Samme år mødte han sin nuværende hustru Nanna Karen Hyllegaard, der ligesom Thomas var meget aktiv inden for brydesporten. Nanna & Thomas fik i 2012 deres første barn Nikas mens de boede i København. I 2013 flyttede de til Nykøbing Falster, hvor de senere fik deres andet barn, Villads.

Thomas blev hurtigt en del af Brydeklubben Thor, og her var han både træner, ligesom han fortsatte sin dommerkarriere, hvor målet var at blive brydedommer på højeste internationale niveau, hvor hans store mål og drøm var at dømme til de Olympiske Lege. Thomas Martin Hyllegaard var udover sin egen dommerkarriere, også ansvarlig for dommerarbejdet i Danmarks Brydeforbund.

I 2016 blev Thomas også valgt ind i BK Thors bestyrelse, en post han besad i tre år. Thomas var en rolig og omhyggelig person, og han fuldførte altid sine tillidsopgaver til punkt og prikke.

Thomas har altid været særdeles vellidt i brydesporten, uanset hvilket klubtilhørsforhold han har haft. Thomas´s tilgang til brydning, har altid været betinget af kærligheden til sporten, og ikke så meget fokus på hvor i brydeverdenen han nu befandt sig.

Vi har i Brydeklubben Thor ikke ord for den ufattelig tragedie, at Thomas er afgået ved døden i en alt for ung alder, og udover det utrolig store tab som Thomas er for sin familie, så er det også et stort tab for dansk brydning, og BK Thor.


Vi sender de bedste tanker og den dybeste medfølelse til Thomas Martin Hyllegaards hustru Nanna, og deres to drenge Nikas og Villads, samt hele familien omkring Thomas Martin Hyllegaard.

Ære være Thomas Martin Hyllegaard.

/Brydeklubben Thor