Thorbrydere på stor træningslejr i Kazakhstan

Fire thorbrydere er netop taget på en 14 dages træningslejr til Kasakhstan nærmere betegnet Nur-Sultan, som er hovedstaden i landet, og tidligere hed Astana. 

De fire thorbrydere som er Rasmus Ulriksen, Nikolai Mohammadi, Marcel Hein og Jonas Møller, skal sammen med fem holdkammerater fra det Nationale Kraftcenter i Nykøbing Falster på en 14 dage lang træningslejr, sammen med det Kasakhiske Juniorlandshold. Derudover er der 6 danske trænere med, som alle er fra klubber der har brydere med på det danske U 23 landshold. De skal deltage i træningslejren, heriblandt thortræneren Luca Holt. 

Derudover er landstræner Håkan Nyblom, samt Danmarks Brydeforbunds sportschef Thor Hyllegaard Pedersen også med på turen. 

Udover en masse hård træning bliver turen sluttet af med at skulle se og heppe på de danske brydere der skal deltage ved VM i brydning der finder sted netop i Nur Sultan og som starter den 14. september 2019.

De danske brydere er på træningslejr og til VM fra den 4-18 september 2019.