Thorbrydere klar til EM i brydning i Italien

Thorbryderne Jonas Møller og Marcel Hein skal forsvare de danske farver ved Ungdoms EM mandag og tirsdag.
 Brydeklubben Thor er godt repræsenteret når europamesterskaberne for ungdomsbrydere (15-17 årige) starter på mandag i den italienske by Faenza godt 50 kilometer syd for Bologna.
Thorbryderne Jonas Møller og Marcel Hein er nemlig udtaget til at forsvare de danske farver, og de to danske ungdomsmestre skal forsøge at nå nogle gode resultater.
Jonas Møller skal til start i 80 kg klassen, og han skal på vægten søndag, og i kamp mandag. Jonas Møller får debut ved et europamesterskab, han har dog tidligere ved til start ved et VM, som har var sidste år.
For klubkammeraten Marcel Hein er der tale om international debut, da det er hans første internationale debut. Marcel Hein skal på vægten mandag, og i kamp tirsdag.
Udover de to thorbrydere, så består det danske landshold også af William Reenberg fra AIR Roskilde og Brian Kurt Santiago fra AK Jyden Ålborg. Fælles for begge brydere er at de bor i Nykøbing Falster og til dagligt træner på nationale kraftcenter i Nykøbing Falster, sammen med thorbryderne Jonas Møller og Marcel Hein.