Thorbryder til tops ved Kolbotn-cup i Norge

Brydeklubben Thors stærke ungdomsbryder Marcel Hein viste igen i weekenden sit stærke potentiale da han gik til tops ved den store internationale turnering Kolbotn-cup i Kolbotn tæt ved norges hovedstad Oslo.

Marcel Hein gik helt til tops i 92 kg klassen, efter en suveræn indsats. Thorbryderen var til start for NKC (Det nationale kraftcenter), og her var de to thorbrydere Magnus Rasmussen og Simon Carstensen også til start men endte begge uplaceret. 

Dette 8 mands store hold fra det nationale kraftcenter, hentede udover Marcel Heins guld, yderligere fire guldmedaljer, og det var William Reenberg,  Mikkel Lassen, Oliver Krüger og Turpal Bisultanov.

Den flotte guldhøst gjorde også at NKC blev sammenlagt bedste klub ved den store turnering i Norge.