Kvartfinalen blev endestation for Nikolai Mohammadi

En sejr og et nederlag til BK Thors Nikolai Mohammadi. 
Kvartfinalen blev endestationen for Brydeklubben Thors Nikolai Mohammadi, da han var mandag til start ved Junior Europamesterskaberne (18-20 årige) i den spanske by Pontevedra i det nordvestlige Spanien.
Den 19 årige thorbryder der var til start i 55 kg klassen, og tidligere har vundet  EM bronze som ungdomsbryder, kom godt fra start i EM turneringen, da han i 8-dels finalen efter kort tid faldbesejrede  hviderusseren Yavor Khaklou, og vandt kampen ved stillingen 5-0 i thorbryderens favør. 
Nu ventede Zaur Alieyev fra Aszerbaidjan  kvartfinalen. Her mødte thorbryderen en særdeles stærk bryder, som hele to gange slog krydstag på thorbryderen og her vandt thorbryderens modstander på teknisk fald, kort inden i 2. periode kampen ved stillingen 12-1. 
Nu skulle thorbryderen satse på at hans modstander fra Aszerbaidjan skulle vinde sin semifinalekamp mod georgieren Abuladze for at genindtræde i turneringen. Dette var meget tæt på at lykkedes, men da det blev til en tæt 6-5 sejr til georgieren var Nikolai Mohammadis EM eventyr dermed slut.