Stor succes ved Bjørne Cup 2020

Den 25. udgave af Bjørne cup blev en stor succes for BK Thor, og flere thorbrydere var med til at vinde Bjørnepokalen for det “nationale kraft center”. Der var masser at glæde sig over da BK Thor lørdag afholdte den 25. udgave af den store internationale ungdoms turnering blev afholdt i Nykøbing Falster hallen. Hele 219 brydere fra 6 nationer var til start ved stærke ungdomsturnering, og et deltagerantal der placerer årets Bjørne cup i top 5 med flest deltagere af turneringen, som nu har været afholdt 25 gange. 
BK Thors brydere kæmpede sig godt til medaljerne, og det blev til 7 medaljer til Thorbryderne der blev fordelt på 2 guld, 3 sølv og 2 broncemedaljer. 
Derudover var der også thorbrydere på holdet for NKC, Det Nationale Kraftcenter i Nykøbing Falster, og her hentede yderligere 7 thorbrydere ligeledes 2 guld 2 sølv og 3 broncemedaljer. Det “Nationale Kraft Center” vandt for første gang i turneringens historie Bjørnepokalen og holdkonkurrencen. 
Sejren kom i hus efter i alt 12 medaljer. NKC havde 40 point, og det samme havde sidste års vinder tyske “Ringerverband Sachsen”. Da det Nationale Kraftcenter havde 6 førstepladser mod tyskernes 4 førstepladser, blev de årets vinder af Bjørnepokalen. Team Skåne fra Sverige blev nr. 3 med 30 point, mens Jyden Ålborg blev nr. 4 med 24 point og med BK Thor på 5. pladsen med 23 point, blandt 33 hold og klubber der var til start. 
BK Thors kvindebryder Karoline Koldby der var til start for det “Nationale Kraft Center”, blev kåret til turneringens bedste kvindebryder, mens Henning Lawrenz fra tyske Stralsund blev bedste puslingebryder, og Hampus Areberg fra Team Skåne blev bedste drengebryder, og Team Skåne fik også kåret den ungdom/juniorbryder da Viktor Borgstrøm modtog denne hæder. 
BK Thor fik følgende medaljer ved årets Bjørne cup:
Guld: Frida Christiansen – 42 kg piger

Benjamin Lindhardt – 85 kg drenge

Sølv: Victor Larsø – 38 kg drenge Freja Faber – 42 kg piger Carla Christiansen – 33 kg piger 
Bronce: Jeremy London – 22 kg puslinge Johanne Høier-Jensen – 68 kg kvinder 
Derudover blev også til 7 medaljer til thorbryderne der stillede op for det “National Kraft Center” og det var følgende brydere: 
Guld:Karoline Koldby – 62 kg kvinderBertram Lauridsen – 110 kg ungdom/junior

Sølv:  Jonas Møller – 80 kg ungdom/junior Marcel Hein – 92 kg ungdom/junior
Bronce:Magnus Rasmussen – 57 kg drenge Rasmus Ulriksen 60 kg ungdom/juniorNikolai Mohammadi – 65 kg ungdom/junior 
Det skal også med til historien at Nakskovbryderen David Edisultanov der stillede op for det “Nationale Kraft Center” vandt guld i drengenes 62 kg. 
Fredag aften var der som optakt til den 25. udgave af Bjørne cup arrangeret en U 23 landskamp mellem Danmark og Tyskland hvor godt 400 tilskuere var mødt op i BK Thors nye brydecenter “Barbarian Wrestling Arena”, hvor de så Danmark vinde med 9-2. 
De 5 Thorbrydere Rasmus Ulriksen, Nikolai Mohammadi, Marcel Hein, Bertram Lauridsen, og  Jonas Møller vandt alle deres kampe. 
På billedet fra Bjørne Cup ses Nikolai Mohammadi i rød trikot. Han vandt bronce i ungdom/juniorrækkens 65 kg. På billedet fra U 23 landskampen ses Brian Kurt Santiago fra Jyden Ålborg i rød trikot mod sin tyske modstander.