Nye indlæg

 

Guldborgsund uddelte Årets Idrætspriser til BK Thor

02-10-2016
Brydeklubben Thor stod forrest i rækken, da Guldborgsund kommune fredag den 30. september 2016 uddelte årets idrætspriser, samt hædrede det sidste års danske, nordiske, europæiske og verdensmestre, ved den storstilet prisfest 2016, der foregik på Nykøbing F. Teater.
Brydeklubben Thors mange danske og nordiske mestre blev hædret for deres mesterskaber, og det samme gjorde de tre thorbrydere der har internationale medajler i år, og her var der hæder til OL sølvvinder Mark O. Madsen, ungdoms-EM broncevinder Nikolai Mohammadi, og den nybagte Veteran verdensmesters Anders Nyblom.

Da årets priser skulle uddeles var der hæder til hele tre brydere og ledere fra Brydeklubben Thor. Det var ikke helt overraskende at Mark O. Madsen tog titlen som årets idrætspræstation i Guldborgsund kommune, efter at have vundet både VM sølv og OL guld inden for det sidste år.

Det er ikke første gang at Thorbryderen får denne titel, men glæden var måske endnu større denne gang, efter et helt fantastisk brydeår for thorbryderen.

Mark O. Madsens klubkammerat Nikolai Mohammadi modtog prisen som årets fund, og Thorbryderen der i år både er blevet dansk mester, nordisk mester, rundede et fantastisk brydeår af, da han vandt bronze ved de europamesterskaberne for ungdom i juli måned, og han blev en fortjent vinder af prisen som årets fund.

Det var også særdeles fortjent at Brydeklubben Thors cheftræner Thor Hyllegaard Pedersen kunne modtage Guldborgsund Sports og Idræts Råds pris "du gør en forskel". Den 30 årige thortræner modtog prisen af sportsrådets formand Ebbe Bressing. Thor Hyllegaard Pedersen har de sidste mange år stået i spidsen for træningen i Brydeklubben Thor, og specielt i år er resultaterne både nationalt som internationalt plan gået op i en højere enhed, og brydeåret 2016 må betegnes som det absolut bedste nogensinde i klubbens snart 106 årige.

Så prisens titel fortæller alt, også fortæller alt om Thor Hyllegaard Pedersens præstationer som træner og leder i Brydeklubben Thor men også i dansk brydning generelt.
 
Brydeklubben Thor | Industrivej 8, 4800 Nykøbing Falster - Danmark