Nye indlæg

 

Danmarks nye nationale kraftcenter i brydning åbner i Nykøbing Falster den 1. september 2016

25-08-2016
Dansk brydnings nye nationale kraftcenter i brydning åbner torsdag den 1. september 2016 i Nykøbing Falster, og hvor dansk brydnings elite i fremtiden skal være samlet.

Der har i længere tid været taget tilløb til kraftcenteret, og nu skydes det altså i gang, når snoren klippes overtorsdag den 1. september 2016, i Brydeklubben Thors lokalet på Industrivej 8 i Nykøbing Falster, hvor centeret har hjemsted.

Dansk brydning har haft et helt fantastisk brydeår, som har budt på to internationale medaljer inden for den sidste måned, som begge er vundet af brydere fra Brydeklubben Thor, nemlig Mark O. Madsens OL sølv og Nikolai Mohammadis EM bronce medalje for ungdom. Begge brydere skal være en del af det nationale kraftcenter.

Der er officiel åbning kl. 1700-1800, hvor Guldborgsund kommune der er særdeles stor sparringspartner i projektet, vil stå for den officielle åbning, når Kultur- og Fritidsudvalgsformand Martin Lohse klipper snoren over til kraftcenteret, som gerne skulle være startskuddet til endnu flere danske brydemedaljer.

Er der spørgsmål til indvielsen er man velkommen til at kontakte BK Thors formand Peter Jensen på mail: petercfc@hotmail.com eller tlf. 60663197
 
Brydeklubben Thor | Industrivej 8, 4800 Nykøbing Falster - Danmark