Nye indlæg

 

Mark O. Madsen til tops i stor OL-test i Polen

20-06-2016

- Thorbryderen viste storform i første store OL-test.


Godt to måneder før det går løs for BK Thors og dansk brydnings helt store profil Mark O. Madsen ved de Olympiske lege i Rio De Janeiro, så er optimismen efterhånden til at få øje på.

Mark O. Madsen viste nemlig ved den første rigtige store OL-test stor form, da han søndag aften gik helt til tops i 75 kg klassen ved den store internationale turnering Pytlasinski Memorial i den polske by Spala.

Thorbryderen havde i alt fire kampe, hvoraf de tre af bryderne er mulige kommende modstandere ved OL, da de alle tre er kvalificeret som Mark O. Madsen..

I første kamp mødte Mark O. Madsen i første runde nordmanden Alexander Burger, og som var den eneste af dagens modstandere, der ikke skal til OL.
Mark O. Madsen fik en flot start og ved stillingen 5-0 kastede thorbryderen sin modstander.

Nu ventede Marokkaneren Ayi Zied, og her fortsatte thorbryderen med at vise stor styrke, og Marokkaneren blev besejret med 9-0 på teknisk fald.

I semifinalen ventede så dagens første rigtige store test, da Mark O. Madsen skulle møde Bin Yang, som i foråret imponerede ved OL-kvalifikationsstævnerne, og besejrede flere store navne. Men mod Mark O. Madsen var der ikke meget at komme efter, og her fik Thorbryderen blandt andet slået to "hoved i klemme" på sin modstander, og det gav en samlet 7-1 pointsejr til thorbryderen.

I finalen stod Mark O. Madsen nu overfor den forsvarende Olympiske mester i 66 kg klassen, og verdensmester i 75 kg klassen fra 2013, koreaneren Hyeo-woo Kim, en bryder som Mark O. Madsen kun har mødt en gang tidligere og hvor det blev til et nederlag. I dagens finale blev det en meget tæt dyst, og hvor det lykkedes Mark O. Madsen at komme foran 1-0 efter første periode, da han fik skubbet sin modstander ud af madrassen. I anden periode, blev det et tæt opgør, og hvor det lykkedes Mark O. Madsen at lukke af for koreaneren, og kampen endte med 1-0 til Mark O. Madsen.

Et rigtig godt resultat, og hvor thorbryderen for første gang for alvor blev testet, efter sin pause på næsten et halvt år, efter at have døjet med en hjernerystelse. Men Mark O. Madsen viste at det ser rigtig godt ud, og om godt 14 dage er det så sidste test, hvor det gælder Grosser Preis i Dortmund i Tyskland.

På billedet ses Mark O. Madsen der gik til tops i Polen.
 
Brydeklubben Thor | Industrivej 8, 4800 Nykøbing Falster - Danmark