Nye indlæg

 

Kun en kamp til Anders Ekstrøm ved EM i brydning

14-03-2016
- Fornem dansk 5. plads til Rajbek Bisultanov fra Herning BK

Brydeklubben Thors Anders Ekstrøm der lørdag var til start ved EM i brydning der blev afviklet i Letlands hovedstad Riga.

Thorbryderen der var til start i 66 kg mødte i første kamp Kamran Mammadov fra Aszerbaidjan, og det blev til et klart nederlag på 8-0 på teknisk fald til Thorbryderen, der håbede på at hans modstander ville nå finalen, hvilket ville medføre, at han ville genindtræde i turneringen igen. Dette lykkedes desværre, da Anders Ekstrøms banemand tabte sin kvartfinale. Dermed sluttede Anders Ekstrøms EM efter blot en kamp.

Anders Ekstrøm, kunne dog glæde sig over at hans klubkammerat Rajbek Bisultanov hentede en fantastisk flot 5. plads i 80 kg klassen. Efter at have vundet sine to første kampe, tabte han kvarfinalen til tyske Pascal Eisele, men tyskeren kom senere i finalen, hvorfor Rajbek Bisultanov igen var med i turneringen. Her vandt han sin næste kamp over en finne, inden det blev til et nederlag i broncekampen mod en bulgarsk bryder. Men en flot 5. plads til Herningbryderen der blot er 1. års senior, og som til dagligt træner og bor i Nykøbing Falster.
 
Brydeklubben Thor | Industrivej 8, 4800 Nykøbing Falster - Danmark